Арт клас Ново начало – Курс Мехенди

Хей приятели! Да започнем новата година със споделяне на знания и творчество. Какво по подходящо време за едно ново начало от зимата, когато предпочитаме да сме на топличко и имаме повече време за практикуване на любими теми.
Имаме достатъчно време за тренировки до лятото, когато ще можем да изненадаме приятелите си с новото хоби 🙂

След години рисуване, търсене на идеалната рецепта за домашно приготвена паста къна, повече от 20 ателиета из цяла България, самоусъвършенстване и обучения при световно известни хена артисти за мен е радост да споделя..
За втори път в Пловдив пускаме курс, който включва забъркване на силна, гладка и еластична паста, свиване на конуси, геометрия, светлосенки и много тънкости в рисуването с къна- Мехенди.

Мехенди майсторски клас ,,НОВО НАЧАЛО,,
е подходящ както за хора с опит в рисуването с къна,
така и за абсолютно начинаещи!

Ще научите всичко, от което се нуждаете, за да започнете самостоятелно приключение с красивото изкуство MEHNDI.

По време на ателието ще се разходим из приказния свят на къната чрез лекция и творчество– традиции, символи, медицински свойства, мистични и духовни аспекти, техники и приложение.

На курса ще разберете всичко за билката, нейните свойства, приложение и значението на декорацията на тялото в различните култури.

Ще се научите да смесвате перфектна паста от къна, състояща се изцяло от естествени съставки.

На семинара всеки ще се обучи как да изработи своя апликатор по традиционния за йндийските жени начин.
Ще се запознаете с различните модели, мотиви, стилове и композиции.
Ще усвоите няколко техники за рисуване по тялото.
Курсът е голяма доза приключене и творческо вдъхновение!!!

*Учете се от опитен хена артист
*Открийте нова страст
*Прекарайте своето време като творите
*Релаксирайте

Необходимо е предварително записване, тъй като обучението се извършва в малки групи.

Цена 350 лв
5 астрономически часа.

Включва лекционна част, всички необходими материали, храна и напитки.

В края на курса получавате грамота, материали за самостоятелна работа, няколко изненадаки и голямо количество добро настроение 🙂

Местата са ограничени и участието ви се гарантира единствено при внасяне на половината такса !
Подробности на e-mail: artcafeindi@gmail.com или на тел. 0894 356 961 Маноела
Бъдете здрави!

************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Mаноела Игнатова (Henna Nomad) е хена артист , който черпи вдъхновение от различните култури и създава свой собствен стил мехенди. Последователка и ученичка на едни от световно известните художнички с къна, тя изучава различните стилове и характерните особености на дизайните от Индия, Мароко и Арабските държави. В днешно време дизайните не отговарят изцяло на местните декорации, традиции и вярвания, но съдържат смесица от импресии, които свързват миналото и настоящето.

Интересни вдъхновяващи статии, информация за предстоящи фестивали, партита и работилници, рецепти и качествени натурални продукти за Мехенди може да откриете на сайта www.indiartcafe.com. A ако имате път към Пловдив, заповядайте в ателието Indi Art Café, където ще ви посрещнат с усмивка и ароматен чай.