Събития

Henna Day in Jazz Cafe Plovdiv

Здравейте, творци на Мехенди! /english below/
С радост ви каня да се присъедините към нашата общност за един незабравим следобед, изпълнен с изкуство и красота.
Нека съберем талантите и страстта си към рисуването с натурална къна, за да рисуваме заедно и споделим уникалния си стил и вдъхновение.

Tова ще бъде възможност да се срещнем, да обменяме идеи и да създадем красиви дизайни.
Независимо дали сте начинаещи или напреднали артисти, всеки е добре дошъл да се присъедини и да добави своя отпечатък към нашата цветна палитра.

Към събитието във Facebook
1 март 2024 16:00 – 19:30 ч. Jazz cafe Plovdiv

Празнувай женствеността с Магията на Индия

Празнувайте женствеността, културата и красотата!
Присъединете се към нас за едно очарователно събитие, където вечното изкуство на класическия индийски танц ще се срещне с красотата на традиционната женска индийска одежда – сари и изящните рисунки с къна, с които ще привлечете здравето и любовта в живота си .
Каним ви да се потопите в изобилието, изразителността и елегантността на индийската култура.

Към събитието във Facebook
9 март 2024 13:00 – 18:00 ч. LunaRa Yoga

Мастър клас „Ново начало“ 2

Хей приятели! Да започнем новата година със споделяне на знания и творчество. Какво по подходящо време за едно ново начало от зимата, когато предпочитаме да сме на топличко и имаме повече време за практикуване на любими теми.
Имаме достатъчно време за тренировки до лятото, когато ще можем да изненадаме приятелите си с новото хоби 🙂

Виж повече
30 януари 2021 13:00 – 18:00 ч. Chess, Art and Yoga studio

Мастър клас „Ново начало“

След години рисуване, търсене на идеалната рецепта за домашно приготвена паста къна, повече от 20 ателиета из цяла България, самоусъвършенстване и обучения при световно известни хена артисти за мен е радост да споделя..
Отново пускаме курс в София, който включва забъркване на силна, гладка и еластична паста, свиване на конуси, геометрия, светлосенки и много тънкости в рисуването с къна- Мехенди.

Виж повече
02 ноември 2019 13:00 – 18:00 ч. София

Мастър клас „Ново начaло“ Курс рисуване с къна

Ще научите всичко, от което се нуждаете, за да започнете самостоятелно приключение с красивото изкуство MEHNDI.

По време на ателието ще се разходим из приказния свят на къната чрез лекция и творчество– традиции, символи, медицински свойства, мистични и духовни аспекти, техники и приложение.

На курса ще разберете всичко за билката, нейните свойства, приложение и значението на декорацията на тялото в различните култури.

Ще се научите да смесвате перфектна паста от къна, състояща се изцяло от естествени съставки.

Виж повече
24 март 2019 , 13:00 – 18:00 ч. София

Арт клас Ново начало – Курс Мехенди

След години рисуване, търсене на идеалната рецепта за домашно приготвена паста къна, повече от 20 ателиета из цяла България, самоусъвършенстване и обучения при световно известни хена артисти за мен е радост да споделя..
За втори път в Пловдив пускаме курс, който включва забъркване на силна, гладка и еластична паста, свиване на конуси, геометрия, светлосенки и много тънкости в рисуването с къна- Мехенди.

Виж повече
16 февруари 2019 13:00 – 18:00 ч. София

Henna Trip Bulgaria, Henna retreat

🙏За всички ентусиасти вдъхновени от изкуството мехенди, които желаят да започнат своето пътешествие в света на къната! 🌱
Henna Trip е ритрийт за артисти от всички нива.На 26-28.10.2018 ще се проведе първия тридневен семинар за споделяне на древното изкуство мехенди.С голяма радост ви каним на уикенд с вдъхновяващи, световноизвестни хена учители.Във вълшебната Родопа планина ще се случи нашия първи и неповторим хена ритрийт – Henna TripЩе се потопим в изкуството мехенди и ще получим знания от виртуозни майсторки на рисуването с къна и джагуа !!!Ще ви предложим интересни и полезни лекции, уъркшопи, демонстрации, както и незабравимо, вечерно хена парти ♥За пълноценното и максимално полезно протичане на курса местата ще са ограничени.

Виж повече
26 – 28 октомври 2018 13:00 – 18:00 ч. село Косово