Индивидуална сесия

Няма нужда от специален повод, за да празнуваме живота и собствената си красота. Щом усещате, че естетиката на Мехенди ви привлича, значи е време да подарите на тялото си изящнa рисунка с натурална къна. Доверете се на душата си, която мечтае едно незабравимо преживяване.  Аз ще съм до вас и ще Ви водя в това изключително вълнуващо пътешествие.

Понякога имаме нужда да подхраним своята женственост, да привлечем любовта в живота си или да укрепим връзката с любимия ни човек.

Може  да искаме специален символ върху тялото ни даващ  сила и увереност. Изображение за защита, което да е наш амулет и пазител през следващите седмици, защото ни очаква важна среща или събитие.  

Дали по пълнолуние не ви е споходило позитивно намерение, смисъла на което искате да изобразя на тялото Ви? Бих предложила благоприятни символи за подкрепа, които да ви водят с лекота по пътя за постигането на вашите цели.. 

А може просто да желаете различна и впечатляваща визия с която да изненадате своите приятели? Какво по-хубаво от временни рисунки по тялото, които привличат вниманието със своята красота и мистицизъм?

Ще се погрижа за това вместо вас и ще ви помогна да изберете персонализиран дизайн, който отговаря на вашите нужди, стил и индивидуалност.

Всичко, което трябва да направите, е да се доверите и да се отпуснете. Ще създам уникален дизайн специално за вас.

Никога не сте имали къна преди или искате отново да усетите релаксиращото въздействие на билката и ароматните масла в нея? Оставете това на мен! Ще Ви преведа през процеса от момента, в който резервирате, до напускането на студиото.

Ще знаете точно как да се грижите за вашата рисунка, за да получите наситено тъмен и възможно най-дълготраен цвят. 

*Моля, обърнете внимание: 

Индивидуалните сесии се провеждат в ателието в Пловдив.
Уточнете ако сте от друг град, за да обсъдим възможните варианти. 

Маноела Игнатова
Henna Nomad

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

    Изпрати до