Парти стил Индия

Мечтаете ли за една незабравима вечер, в която красотата на индийските традиции се сливат, създавайки празник на изкуството, ароматите и женската красота?Ако желаете да изживеете една незабравима вечер, изпълнена с позитивна енергия, прочетете нашето предложение! Приготвили сме ви богат избор от активности, които може да се комбинират в зависимост от мястото на случване и нуждите на вашата общност.

Изящни рисунки с къна

С мен Мани – Henna Nomad, ще се потопите в изящния свят на древното изкуство Мехенди. 
Всеки желаещ ще получи зашеметяваща рисунка с къна, където всеки щрих отразява красотата и символиката на традиционното индийско изкуство. 

Дланите Ви ще се превърнат в платно за творчество насърчавайки усещането за връзка с богатото културно наследство на Индия.

Ще опознаете символиката на вековната традиция за декориране на тялото с къна и ще научите малко известните лечебни свойства на билката с която рисуваме.                       

Сложните дизайни не само ще добавят нотка елегантност, но ще служат и като ваш пазител и амулет, който ще ви защитава от негативни и недобронамерени влияния.

Наричането на рисунката с вашите съкровени желания и мечтани цели, ще я превърне в предмет на силата, и ще е ваша подкрепа в следващите седмици.
Благоприятните символи ще привлекат здравето и любовта в живота ви!

Спиращи дъха изпълнения на класически индийски танци

Имате възможност да се насладите на танцова програма, подготвена от Индийски танци Kaya dance school. Катя Тошева, основател на школата, изучава три класически индийски стила – одиси, катхак и бхаратанатям, както и богатата фолклорна танцова традиция на Индия с уважавани и международно признати учители.
Хипнотизиращите и изпълнения ще ви отведат на магическо пътешествие в красотата на индийския класически танц! Пригответе се да бъдете пленени от ритъм, елегантност и сложна координация, които Катя с лекота вплита в своя танц.

Тя ще донесе автентичността и страстта на танца, пренасяйки Ви в сърцето на културното богатство с грациозните си движения, разказващи вечни истории, събирайки в едно традиция и артистичност. 
Към предложението добавяме и възможност за кратък уъркшоп, в който да се включат и гостите на вашето парти.

Преобразяване с пъстри сарита и бижута за настроение и мега яки снимки

Пригответе се да уловите същността на индийската мода и елегантност. Ще Ви въведем в изкуството на драпиране на сари – емблематичната индийска одежда, актуална от древността до днес.
От пъстрите цветове до сложните комбинации от плисета, всяко сари се превръща в уникален израз на индивидуален стил. 

Обличането на сари е едно прекрасно изживяване,  позволяващо на дамите да изследват различни стилове и да оценят разнообразието на това традиционно облекло.

Завършения с традиционни бижута и изрисувани длани облик ще може да запечатате в уникални снимки, които ще запазят спомена от това невероятно парти.

Масала чай – лечебната сила на Хималаите

Предлагаме Ви и една ароматна дегустация на удивителния масала чай, който ще събуди ума и стопли сърцата ни.

Величественият Масала чай (Masala Chai Теа) е една от най-древниите индийски напитки, ценена високо заради своите лечебни свойства.

Една от легендите гласи, че чаят е създаден за един крал като пречистваща и живителна аюрведична напитка, която той толкова харесвал, че забранил да се приготвя извън кралството.

В друго предание се разкава, че Лакшман, братът на бог Рама, бил тежко ранен в битка. Тогава бог Рама поискал от неговия ученик Хануман, богът на вятъра, силата и предаността, да го спаси, като донесе билка, която се намира само в Хималаите. Хануман не успял да намери билката и откъснал цялата планина. Така пренесъл свещените подправки с лечебни качества в помощ на ранения крал и цяла Индия.

На хинди “масала” означава смес от подправки. Но в индийската култура масала чаят е много повече от чай – той е интегрална част от живота и културата на нацията. 

Пишете ни, за да сбъднем една магична вечер, в която изяществото на индийските танци се сливат с красотата на Мехенди.  Нека заедно празнуваме живота!

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

    Изпрати до