Празник на женската сила

Mila Drumeva Photography

Мили жени, каним ви заедно да се отправим на едно вълнуващо пътуване – това към себе си!
Подарете на любимите жени от своята общност един уникален празник за повдигане на женската сила и зареждане с животворна енергия.
Каним ви да празнуваме живота в лекота и блаженство, изпълнени с любов и доверие към Вселената. Един ритуал за обмен, грижа една към друга и взаимна подкрепа. Ще се свържем с лечебната сила на растението КЪНА и вълшебните вибрации на ТАНЦА.

В първата част на вълшебната ни среща ще се потопим в приказния свят на древното изкуство за декориране на тялото Мехенди. Рисуването с къна ще трансформира телата ни в платна за изразяване на нашите съкровени намерения и мечти.
За мен Henna Nomad винаги е радост да споделям изкуството, което ме е научило да се свързвам с хората през красотата и уникалното въздействие на билката.
В кратка лекция ще ви разкажа за билката Lawsonia inermis (къна), нейните лечебни свойства и ползите които носи тя за женското здраве.
Ще научите повече за мистичния и духовен аспект в традициите за рисуване при различните култури на Северна Африка, Арабските държави и Индия.
Ще разгледаме специфичните за всеки район стилове и характерните за тях символи.
За практическата ни част, всеки ще получи конус пълен с ароматна паста готова за работа и по традиционния за индийците начин ще направим рисунки една на друга.
Ще се свържем по един необикновено красив и хармоничен начин.

Не се притеснявайте, ако не можете да рисувате. Рисунките ни ще бъдат напълно интуитивни и ще са заредени с нашето намерение за благоденствие, любов и защита. Доверието в магичната билка е достатъчно. Тя ще свърши своята работа.
Така ще бъдем заредени с обич към себе си и другите за дъго. Защото знаете, че когато жената е спокойна и открие извора на любовта в себе си, тогава тя сияе и е способна да предаде това на любимите хора около себе си!
Всеки който се довери на творчеството ми ще получи рисунка от мен в рамките на събитието! 

Втората част е посветена на музиката и движението. Необикновената Надежда Тодорова от Приказно Училище, ще ни развихри със силата на своите диви танци. Те не могат да се сложат в рамките на определен стил. Естествените движения се раждат на момента, директно от душата на  вълшебната и завладяваща музика. Така се случва и непринуденото преживяване на свързване и цялостност. 

За това нека танцуваме!

Отвъд ума!

Отвъд зададените параметри!

Въпреки страха!

От силата си!

Приканваме ви да танцуваме така, че срещайки се със силата на своето присъствие да го познаем!

Да му отворимново място в живота си, така че радостта и здравето да са естествения път по който пребиваваме!                                                                                                                           

И нека сърцата ни се пречистят, телата ни се подхранят, а умовете заблестят в яснотата на първичната истина 🙏 !!!

И знаете ли, ние с Надежда сме приятелки от едно такова измерение …

Там сърцата ни се обичат, а тук си празнуваме Човешката женска природа всяка с таланта си!!!

Ето малко повече за нея и чудесата с които създава в света:

Великолепен танцьор, създател на издателство Приказно училище, сайта www.prikazka.online и още безброй вълшебни книги, фестивали и семинари в подкрепа на деца и възрастни.
Надежда Тодорова може да бъде наречена специалист по “женските празници”, защото познавайки Душата на всяка жена, познава нейните радости и болки, мъки и копнежи…и съответно начините, по които да я подкрепи…
Магията на всяка жена е насред купищата ежедневни изпитания да открие своето време за чиста радост… за благодарност към живота-това може да е молитва, танци, пеене, споделяне с приятелки…тишина.
Надежда е тук да ни напомни, че същите неща, които носят мъка ни носят и радост, ако ги погледнем от друг ъгъл…там където имате силата да ги променим по нашият начин…
Ще бъде с нас, за да го направим заедно.
Празник, почивка, зареждане…мир.

Очакваме с нетърпение празника, който ще направим заедно!

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

    Изпрати до