Рожден ден

Желаете ли едно различно парти за вашия специален тийнейджър, любимия кръг от приятелки или изненада за гостите на вашия празник?

Къната може да добави специална нотка на вълнение и забавление!

Подареното преживяване ще направи празника Ви уникален и незабравим за всички.

Гостите Ви ще получат художествени творби върху тялото си с напълно естествения пигмент на растението Къна (Lawsonia Inermis).

Ще се запознаят с древното изкуство Мехенди, което привлича хора от всички поколения и култури и ще имат едно наистина различно от ежедневието преживяване.

Ще научат какви са лечебните свойства на билката къна и нейните ползи за женското здраве.  Ще разберат повече за приложението на къната от древноста до днес и значението на декорацията в различните култури.

Пастата от къна с която рисуваме е напълно натурална, безопасна е за всички възрасти и не представлява риск за хора с чувствителна кожа.

Тъй като дизайните с къна могат да издържат 1-2 седмици, вашите гости ще могат да се приберат вкъщи, носейки спомен от вашето парти дълго след като приключи.

Рисунките с къна са своеобразни произведения на изкуството, които рисуваме изцяло на ръка, без използване на шаблони!

Предоставяме разнообразие от примерни дизайни, от които гостите могат да се вдъхновяват.

От бляска на Боливуд стила до феновете на съвременните стилове.

От традиционни индийски модели през индиански пера и капани за сънища до модерни геометрични символи, които с радост ще измислим специално за вас!       

Цените се определят от вида на събитието, броя хора, часовете и мястото на провеждане.                                    

Очакваме вашите запитвания:

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНЕ

    Изпрати до